PATIËNTENVERHALEN

MIJN VERSTOPTE NEUS EN IK

Altijd verkouden, geen reuk, geen smaak, benauwdheid… En dan die hoofdpijn met dat drukkende gevoel in je hoofd. Leven met chronische neusklachten is niet gemakkelijk.

ERVARINGEN VAN PATIËNTEN

Tips, ervaringen en verhalen van anderen met chronische neusbijholteontsteking (CRS) en/of neuspoliepen (NP) kunnen ook jou helpen. Lees de verhalen van [naam], [naam] en [naam] op deverstopteneus.nl Natuurlijk vind je ook hier alles over symptomen, klachten, diagnose, behandeling en medicatie. Samen zorgen we voor controle!

Filters

FILTERS
NIEUWS
THERAPIE
MENTAAL
VERZORGING
MIJN ARTS & IK
ONDERZOEK

'Echt, ik heb een nieuw leven'

  • THERAPIE

Sandra heeft chronische neusklachten met neuspoliepen. In het tweede deel van haar zoektocht vertelt ze over de uitnodiging die ze van het UMC Amsterdam kreeg.

'Mijn hoofd voelde steeds voller aan'

  • THERAPIE

Sandra heeft chronische neusklachten met neuspoliepen. Dit is het eerste deel van haar zoektocht om daar vanaf te komen.

CHRONISCHE NEUSKLACHTEN? DOE ER IETS AAN!

  • MENTAAL

Sannie (48) uit Vught heeft al vanaf haar tiende KNO-gerelateerde klachten. Een verstopte neus, altijd verkouden, geen reuk, geen smaak, benauwdheid… En dan die hoofdpijn met dat volle, drukkende gevoel in je hoofd – alsof er kipfilets in zitten.

CRSwNP AWARENESS DAY

Elizabeth kan na 13 jaar weer ruiken

Na jarenlang niet te hebben kunnen ruiken als gevolg van neuspoliepen en CRS, heeft Elizabeth Boonstra (56) haar reukvermogen met behulp van immuuntherapie (biologicals) weer terug. Een herstel waar ze niet meer op durfde te hopen. Ze deelt haar verhaal met ons, in de hoop dat er meer mensen baat kunnen hebben bij de therapie die zij nu krijgt.

MAT-NL-2101466-v1 Datum van goedkeuring: Oktober 2021